Re: QucicCam and Mac/AV

Derek Chan (dchan@dchan.earthlink.net)
Sun, 6 Aug 95 13:31:43 GMT


--NeXT-Mail-1089803608-1
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

> I've got a quickcam connected to the printer port of my mac 6100/AV. The=20=

> problem I'm having is that CU-SeeMe can't find the quickcam. It stops=20
> at the AV card and, seeing no camera THERE, it tells me that I can't=20
> send.=20
>=20
> Is this an either/or situtaion? Do I have to save the quickcam for a=20
> non-AV machine? Will I need to get a camera for the AV card?=20
>=20
> Thanks ...
>=20
> sleeper
>=20

Which version of CU-SeeMe are you using? I had a problem with quickcam =
support on an AV machine and found it was because the version of CU-SeeMe =
didn't support the quickcam. Just get the latest version.

Good luck,

-Derek

--NeXT-Mail-1089803608-1
Content-Type: text/enriched; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<smaller>> I've got a quickcam connected to the printer port of my mac =
6100/AV. The=20

> problem I'm having is that CU-SeeMe can't find the quickcam. It stops=20

> at the AV card and, seeing no camera THERE, it tells me that I can't=20

> send.=20

>=20

> Is this an either/or situtaion? Do I have to save the quickcam for a=20

> non-AV machine? Will I need to get a camera for the AV card?=20

>=20

> Thanks ...

>=20

> sleeper

>=20

</smaller>Which version of CU-SeeMe are you using? I had a problem with =
quickcam support on an AV machine and found it was because the version of =
CU-SeeMe didn't support the quickcam. Just get the latest version.

Good luck,

-Derek

--NeXT-Mail-1089803608-1--