Re: (Copy) Re: problems with mbone->cusm

Karl-Heinz Gasper (rz29@nz50.rz.uni-karlsruhe.de)
Tue, 8 Aug 1995 07:34:14 +0000


>

>
>my sparc stations are running sunOS so they have multicast...
>the AIX machine is our router (proprietary) and that kernel has been
>modified to run gated and mrouted. (someone in our development team did it).
>im going to try BCC also. i didnt think of that.
>
>Andrew J. Germaine Advantis
>Intermediate Technical Staff 1311 Mamaroneck Ave.
>OpenNet Network Support Center White Plains, NY 10605
>Internetworking & Multimedia Services 1-914-684-4433
>
>
>On Mon, 7 Aug 1995, david a. schlussel wrote:
>
>> I was working on this for a while also, but got sidetracked.
>> I was thinking of a BCC (blind carbon copy) to a cusm reflector
>> but haven't tried it. Wow would i love it if you could get that
>> to work.
>>
>> Also, I thought that AIX only had unicast reflectors available.
>> the version I got of 4.00B1 was called reflect.AIX.NOMC, meaning
>> NO MultiCast, which was all they had at the standard (I forget
>> where) site.
>>
>> Where else can I look?
>>
>> +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
>> + David Schlussel +
>> + dschluss@umich.edu +
>> + MCIT-Special Projects +
>> + http://www.umich.edu/~dschluss/ +
>> +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+
>>
>> On Mon, 7 Aug 1995, Andrew Germaine wrote:
>>
>> >
>> > i've got the following scenario:
>> > an aix box running mrouted with a tunnel in and a tunnel out.
>> > this box also has an ethernet on which i have 2 sun sparc stations.
>> > ive got one sparc with multicast kernel extensions and one without.
>> > i can use SD and vat and nv and wb with no problems on the sparc with the
>> > multicast kernel. ive got a reflector running. i can start a nv session
>> > and grab the screen and pipe it to the reflector with no problem but i
>> > cant seem to pipe vat to the reflector and i cant pipe any sd sessions
>> > to the reflector. would someone be kind enough to send me their
reflect.conf
>> > and a brief description of their setup so that I may see what im doing
wrong
>> > in my reflect.conf file? im monitoring the reflector with a PC on that
>> > same ethernet running 0.65b2 (which i always get audio and video with, due
>> > to my "unlimited" bandwidth)... any help would be appreciated. If this
> works,
>> > I will most likely make this a public reflector and make mbone events
>> > available on cuseeme.
>> >
>> > Andrew J. Germaine Advantis
>> > Intermediate Technical Staff 1311 Mamaroneck Ave.
>> > OpenNet Network Support Center White Plains, NY 10605
>> > Internetworking & Multimedia Services 1-914-684-4433
>> >
>> >
>> >
>>
>>
>
>
>
Did you set the audio packet format to DVI ???

Karl-Heinz e-Mail: rz29@rz.uni-karlsruhe.de