Re: audio only static and whispers

Gary Dietz (gdietz@wpine.com)
Wed, 17 Dec 1997 11:31:47 -0500


For point to point, you can't beat CU 3.1 using MJPEG video at 30% and
G.723 audio. I've done this LIVE on a RADIO SHOW with a 24.4 connection,
and it worked.

Gary

At 12:10 AM 12/17/97 -0500, James C. Laughrey wrote:
>My Dad and I are trying to use CU-SeeMe to videoconference. We tried the
>DeltaMod setting for Audio, but we still only get hisses and static when we
>try to transmit audio. Is there something we should check that might
>improve the audio?
>Is there another program we could run simultaneously that might give us
>better audio? Any suggestions would be welcome.
>
>I'm using Win 3.1 and CU-SeeMe version W0.84B7. My modem is a Cardinal
>MVPV34ISP (33.6Kbps v.34 voice modem with speakerphone).
>
>He is using Win95 and CU-SeeMe version .092b2. His modem is the US
>Robotics Sportster Winmodem 28,800 bps v.34.
>

--
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
  Gary Dietz, Product Manager, Vertical Solutions 
  White Pine Software Incorporated
  542 Amherst Street, Nashua, NH 03063
  603-886-9050 x356  gdietz@wpine.com    
Distance Learning Resource Center   http://www.wpine.com/edu/DLRC.html 
CU-SeeMe(R) Videoconferencing       http://www.cuseeme.com
MeetingPoint(tm) Conference Server  http://www.wpine.com/mp 
Corporate Web Page                  http://www.wpine.com
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\