Re[2]: WO.65b1

CLARK BOHS (clark@ima.isd.state.in.us)
Tue, 27 Jun 1995 12:48:15 -0500


Yes, I am having the same problem. Thanks. --Clark

Hi!

>I have loaded the latest release of cuseeme and I get the error:
> Capture driver is not installed properly
>Followed by:
> Invalid handle
> Invalid handle (two separate error messages)
>I am using this on a machine without a video board. So, I think it is
>talking about the soundcard (SoundBlaster 16). All the other applications
>that use sound work fine.
>
>Is there something extra I need to do?
>
>Anybody else have this problem?

I also tried a W65b1 on a dualpentium WinNT3.51 and got the same errors.
I too don't have a video card (frame grabber) and no sound card.
Don't know if you can disable hardware detection, but it seems, this error
arises from hardware detection phase of CUSeeMe startup!
So until you dont put in a CUSeeME compatible frame grabber and a sound
card, you will get this error on every startup.
If I figure something out, I'll let you all know!

>
>TIA
>Christopher F. Yagmin
>cyagmin@tecnet1.jcte.jjcs.mil

Greets,
Robert.

+===================================================================+
| Robert Krevh | email: KREVH@uni-mb.si |
| | DECnet: RCUM::UELKRE01N |
| Faculty of | voice: +386-62-221-112 ext 477 |
| Electrical engineering and | ext 464 |
| Computer Science | fax: +386-62-224-819 |
| Smetanova 17 | +386-62-225-013 |
| 62000 Maribor, SLOVENIA | +386-62-211-178 |
+===================================================================+