Re: SE100 VideoBlaster

Roger J Chapman (rjchapma@sacam.OREN.ORTN.EDU)
Tue, 27 Jun 1995 18:23:47 -0400 (EDT)


Your advice was good. That seemed to get things going. I'm not too
impresssed with the performance yet, but I'm a beginner so I'm looking
for an optimal configuration.

On Tue, 27 Jun 1995, Cyber-Q wrote:

> On Tue, 27 Jun 1995, Roger J Chapman wrote:
>
> > I have just purchased the se100 videoblaster card because I understood
> > that would work with CUSEEME. I'm having, what are probably beginners,
> > problems. What line should I put under drivers in system.ini?
> >
> > The only driver I can see is se100mci.drv and that doesn't work. Do I
> > need to make any other modifications to my windows setup?
>
> I just purchased that card last week and did have some initial problems.
> It seems the install software on the V/B install disk does not install
> ALL the drivers, specifically the capture drivers. I believe it does
> install that se100mci.drv driver, but not two others.
>
> Go into Control Panel, then Drivers, add drivers from other disk, insert
> your VideoBlaster SE100 install disk and install I believe it's the three
> drivers you see listed (you've probably got one installed, but since I
> don't have the names of the drivers in front of me, it's safe to
> re-install a driver already there).
>
> That SHOULD take care of the obvious problem that I'm aware of anyway...
>
>
> |----------------------------------------------------------------------------|
> | Steven B. Kirk | DT Systems Performance Analyst | Systems Administrator |
> | | Dell Computer Corporation | MultiComm - Las Vegas |
> | lockheed@fc.net | steven_kirk@ccmail.us.dell.com | lockheed@unix.mclv.net |
> |------------ URL: http://www.mclv.net/staff/lockheed/home.html -------------|
>
>

Roger J. Chapman
Associate Professor in Computer Science
Rocky Mountain College
Billings, MT 59102
Email: rjchapma@sacam.oren.ortn.edu
Tel: (406) 657-1066