Re: dim quickcam on PowerMac with CU-SeeMe

John P. Siebert/JPS Design Gr. (jpsdg@ncweb.com)
Tue, 5 Mar 96 13:11:30 -0500


>My problem is that when I try to videoconference with CU-SeeMe, my video
>gets so dim that nobody, including myself, can see me. I try to load up
>quickpict or the included video program for the quickcam in order to
>brighten the image up. I then quit the program and reload it to see if
>my image is still bright. It is still bright, so I quit again and
>reload CU-SeeMe. However, CU-SeeMe ALWAYS makes that brightness slider
>go to the middle!? No matter how I set it before I load CU-SeeMe.
>
>I am using a PowerMac 7200/90 with 512k cache, 24meg RAM, Open Transport
>1.1 beta (I used 1.07 before), system 7.5.2, 28.8 PPP. CU-SeeMe did
>work before (a long time ago). I don't know what's possibly different
>this time, maybe the newer 0.83b3 version?
>
I have had this problem before. Under the quickcam software make sure
autobrightness is on uder the options menu. I still have problems from
time to time from quickcam forgetting autobrightness is on and have to
adjust it manually under the local video window in CU-SeeMe. The
adjustment is under the picture section.

___________________________________________________________________________

JPS Design Group John P. Siebert
1300 Erieview Drive Madison, Ohio 44057-1522
216-428-6430 Fax: 216-428-9119

E-mail: jpsdg@ncweb.com or jpsdg@apk.net or johns58602@aol.com

"If you can say it, we can do it"
Graphic Arts, Photocomposition, Multi-Media, Video
___________________________________________________________________________