Does anybody have an answer to video sync problems...

Bill Woodland (wcw@bga.com)
Mon, 25 Mar 1996 20:58:07 -0600


>Date: Mon, 25 Mar 1996 19:51:15 EST
>Reply-To: hstock@bmgtmail.umd.edu
>Sender: owner-CU-SEEME-L@cornell.edu
>From: "Henry Stock" <hstock@bmgtmail.umd.edu>
>To: <CU-SEEME-L@cornell.edu>
>Subject: Does anybody have an answer to video sync problems...
>X-PH: V4.1@cornell.edu (Cornell Modified)
>X-Listprocessor-Version: 7.2(a) -- ListProcessor by CREN
>
>My system is an IBM 100DX4/Dp value point machine, running Windows 95
>with a 17 inch monitor at 1024 x 768 resolution. I just recently
>installed a Connectix Quickcam videio camera and downloaded the
>lastest copy of the Windows version of CU-SEEME.
>
>The camera seems to work fine when running the proprietary software
>from Connectix, but my CU-SEEME windows are completely out of sync.
>
>I have tried using different screen resolutions from 640 x 480 to my
>normal resolution. I have also tried a standard vga instead of the
>S3 driver. Nothing seems to help.
>
>I don't see anything in the ini files that would effect this.
>
>Does anybody have an idea?
>
>Henry J. Stock Jr.
>Campus Computing Associate
>College of Business Management
>/ School of Public Affairs
>
>Room 2413D, Van Munching Hall
>University of Maryland
>College Park, MD 20742-1815
>Fax: (301) 405 - 2276
>Phone: (301) 405 - 2141
>Internet Address: hstock@bmgtmail.umd.edu
>
>

Click on File/Video setup, choose 64 shades, click on FORMAT, choose 64
shades again, then click on OK till you are done.

Bill Woodland (wcw@bga.com)
Squeek on Undernet IRC
Channel Manager #CU-SeeMe
PC only, no MAC questions, please.
http://www.realtime.com/~wcw/