Re: "Salt & Pepper Sparkle" on the QuickCAM?

James Crittenden (jamesc3@ix.netcom.com)
Tue, 28 May 1996 07:49:42 -0700


At 10:10 PM 5/22/96 -0600, you wrote:
>LL wrote:
>> I have a problem that I hope somebody will be able to help me with. First my
>> hardware and OS. I am using on this machine windows 95, 486DX-2 66 16
meg Ram,
>> Diamond Video (1meg) and using the QuickCam. The trouble is "Sparkle", Yes
>> Sparkle, I get sparkle in my video that I send and locally. It appears to
be at
>> the pixel level, the sparkle is light on dark and dark on light giving a salt
>> and pepper appearance to the video. Has anyone had that problem, can anyone
>> help me???
>>
>> Thanks in advance..
>> LL
>
>Greetings:
> Now that you mention it, yea! In the last week, I've been experiencing this
>strange "salt & pepper sparkle" pheonomena, as well.
> Maybe Connectix can shed a little light on this mystery?!?
>
>CU later,
>[=============================================================================]
> "THERE IS NO SANITY... Just organized CHAOS!!!"
> "I'ld rather STAND CORRECTED than SIT CONFUSED!!!"
>
> Daniel W. Erskine "mailto:derskine@apci.net"
> PHONE: (JOB) HUN-TING "http://www.apci.net/~derskine"
>[=============================================================================]
>
>Dear CUSM Buddies:

I had that problem as well. I have not had it after that first time. I
believe it was from the weather that evening and the processing of the cpu,
(90+).

Is your CPU in a cool place?

James