Re: CU, MeetingPoint, ERef, Etc. - Can we all get along?

egn (egn@bigfoot.com)
Wed, 13 May 1998 08:39:53 -0500


Greetings,

I'm BACK! After a year off I rejoined the list.

OK - as for these problems - there MUST be some more to the story. The Mac's
I use most are my G3/266/AV, a 7600/132 and an 8500/200. I have been using
all various iterations of CU 3.1 builds on all the machines without trouble.
The ONLY problem I encountered was with the G3 and built-in video-in which
was NOT White Pine's problem. Sometimes I run CU 3.1 24 hrs a day, sometimes
over an entire weekend, without crashing. . . . well. . . . . most of the
time (mind you, the machine that runs it for extended periods of time is
also a web server and a FTP server AND runs a PC card that runs programs
that run my reflector, all running ICQ, e-mail checking etc - all hit IP
hard).

On the work machines, I even ran OS 8 and 8.1 with CU 3.1 WAY before they
were finalized and released. Once again, with no problems. So I am wondering
if you have an extension problem or something else that the machines in
question share configuration-wise.

That's my 0.25 for now. More as I can (hard to do when I get the Digest
version - maybe I'll switch).

Ulan King
Senior Support Engineer
Apple Computer, Inc.

>8500/120:
>
>i launch CUSeeMe 3.1 build 31 and get "Unknown MacOS error. (MacOS Error
#-200).".
>i have successfully run versions of 3.1 on this machine, but see below
(above is
>current situation).
>
>
>g3/266:
>
>i can run the program and connect to a reflector. after a few minutes
something
>writes all over the heap and most of the graphics head into warp space.
moments
>later the computer crashes hard. CU-SeeMe gray is slightly more stable than
>MJPEG. "slightly more stable" means it runs for twice as long (4-6 minutes
as
>opposed to 2-3 minutes).