Re: Video Spigot Card - Litigation Help Needed!

Vandevort, Ed (vandevort@ppg.com)
Tue, 26 Nov 96 08:02:00 PST


Hello "CEO" :
I am using a pretty std. configuration.
First, & probably important, I'm using the
Enhanced CU prgm. I was very successful
up to a month ago in Windows 3.11 and now
have change to Win95 with an occasional system
error and CuSeeMe Prgm ABORT !!
Hardware: AMD486-dx100 16mb RAM
Std. 486 VLB Motherboard
Stealth 64bit (vlb) 2mb Video Card
Creative Video Spigot Video Capture
JVC VHS Camcorder
Aztec Galaxy / Wavetide Sound Card
US Robotics v.34 28.8 VI Modem
Promise 2300+ Controller card
I think that's it for hardware.

Keep in touch . ED

----------
From: ceo
To: vandevorte
Subject: Re: Video Spigot Card - Litigation Help Needed!
Date: Monday, November 25, 1996 3:30PM

hi ed,

thanks for the response.....would you mind emailing me back a description of
your system.....specifically, how much ram you have on your dx/100.....

thanks!

robert

At 08:29 AM 11/25/96 PST, you wrote:
>
>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>REPLY:
> I am succussful using the Video Spigot
>with CuSeeMe with the AMD-dx4-100 CPU. I have
>never heard that it did not work with a Pentium CPU.
> I keep this list advised as I find more info!!
>Regards, Ed @ vandevrt@nauticom.net
> or vandevort@ppg.com
><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>
> ----------
>From: JayHill
>To: CU-SEEME-L
>Subject: Re: Video Spigot Card - Litigation Help Needed!
>Date: Thursday, October 24, 1996 12:52AM
>
>
>ceo@ceoresource.com wrote:
>>
>> hi all,
>>
>> I'm involved in a dispute with Simply Better Computers, a local clone
>> company here in Dallas...
>> according to Creative, the Video Spigot will NOT work with a fast >
>computer
>> http://www.onramp.net/sbcnot/
>>
>> thanks!
>>
>> robert
>>
>
>Rob
>Creative Labs tec. support both pre and post sale is really lame.
>you will get better info from users of this message-list
>
>
>