Re: Basic CU & reflector problems]

Robert Lefebvre (robert.lefebvre@sympatico.ca)
Wed, 16 Oct 1996 21:51:39 -0400


This is a multi-part message in MIME format.

--------------44434329582C
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Sorry i dont have the answer ... But ! i have the same problem ...

I tried to set up a reflector on a HP-UX server 9000 S800 i have here
and had the same problem. i tried another reflector (the W95 version) on
a pentium machine and it worked fine ... same settings in the conf file.

So i think it could be a version or release or ... thing.

At least you know you are not alone ... hope this helped calm down a bit

:-)

--------------44434329582C
Content-Type: message/rfc822
Content-Disposition: inline

Message-ID: <326588B9.73D1@sympatico.ca>
Date: Wed, 16 Oct 1996 21:15:37 -0400
From: Robert Lefebvre <robert.lefebvre@sympatico.ca>
Reply-To: robert.lefebvre@sympatico.ca
Organization: Fédération caisses populaires Desjardins T-Riv.
X-Mailer: Mozilla 3.0Gold (Win95; I)
MIME-Version: 1.0
To: cu-seeme-l@cornell.edu
Subject: Re: Basic CU & reflector problems
References: <01BBBB7C.A7E71A20@nashua.supernet.com.co>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Sorry i dont have the answer ... But ! i have the same problem ...

I tried to set up a reflector on a HP-UX server 9000 S800 i have here
and had the same problem. i tried another reflector (the W95 version) on
a pentium machine and it worked fine ... same settings in the conf file.

So i think it could be a version or release or ... thing.

At least you know you are not alone ... hope this helped calm down a bit

:-)

--------------44434329582C--